Meillä oli 11.4.2019 vieraita Teuvalta, Kurikasta ja Kauhajoelta. Ohjelmaa oli jokaiselta yhdistykseltä, kahvittelimme täytekakun ja suolaisen piirakan kera. Anna lauloi kauniisti Väinön säestäessä meille aluksi. Teuvalta oli runon lausujia, Kurikkalaiset esittivät hauskan sketsin , Airi luki pakinoita. Laulettiin yhdessä lauluja joita esitetään syksyllä Eläkeläiset ry:n juhlassa 9.9.2019 Vaasan kaupungintalolla.

Jurvan Säläsjärvellä 22.8.2019järjestämässämme Eloriehassa oli n. 160 kävijää eripuolilta ent. Vaasanlääniä . Tilaisuus onnistui tosi hyvin , selvisimme keittiössäkin erinomaisesti . Keitto riitti ja muutkin tarjoilut menivät melkeimpä nappiin.Kiitokset annamme kaikille työssä mukana olleille ketään unohtamatta. Kilpailut sujuivat rutiinilla ja arpavoittoja saimme runsaasti yhdistyksistä josta myös on kiitokset paikoillaan.Säläshalli oli oiva paikka järjestää rieha.


Osallistuimme 9.9.2019 Vaasassa järjestettyyn Eläkeläiset ry.:n 60-vuotis juhlaan jossa oli mukana Pohjanmaan ja Keski-Suomen alueet

.Vaasan kaupunki tarjosi kakku kahvit ja suolaisen pikkupalan.

Kaupungintalon juhlasali oli täpötäynnä osallistujia eli yli 300 henkilöä, ohjelma oli todella korkeatasoista ja monipuolista.

Avaus tervehdyksen hoiti hienosti aluejärjestöjen puheenjohtajat.

Juhlapuheen piti Merja Kyllönen, puhe oli hieno "ihmiseltä ihmiselle" ei ylhäältä tuleva .

Kaupungin tervehdyksen piti Marja Tolppanen .

Oli rivitanssia, vatsatanssia,haitarimusiikkia ,kuorolaulua, ryhmälaulua, tanhua, runoa yksitellen ja ryhmässä ym..ym..

Oli hienoa olla mukana upeassa juhlassa.

Olimme yhdessä Teuvalaisten, Kurikkalaiset ja Jurvalaiset linja-autolla mukavassa porukassa.

4.12. Olimme Helsingissä Eläkeläiset ry:n pääjuhlassa Anita Peltola, Väinö Aska ja Helena Santikko. Anita ja Helena juhlijoina ja Väinö osallistui säestäjien joukkoon koko päivän haitarin soittajana.Juhlat olivat todella arvokkaat ja ohjelma tasokasta.Tanssittiin hyvän musiikin tahdissa lopuksi.


Korona keskeytti toiminnan 13.3.2020 .