4.9.2022 saimme suru uutisen ,pitkäaikainen puheenjohtajamme Anna Ketonen nukkui ikiuneen. Hän oli syntynyt 23.12.1935

Anna oli kokoava voima keskuudessamme johti lauluryhmäämme monet..monet vuodet.

Hän oli aina positiivinen ja innostava ihminen, seurassaan nauru raikui , koskaan ei ollut tylsää.

Keskustelut olivat värikkäitä ja syvällisiä .


Aloitimme kokoontumiset 18.8.22 syksyn osalta vietimme päivän ulkona pelaillen ulkopelejä.

Kahvittelimme sisätiloissa ja ihailimme Veikkolan valmistuvaa remonttia.


1.6.22

Olimme Teuvalla liikuntapäivässä jossa osallistujia oli n, 160 henkeä. Ihana päivä olikin , voitimme tikanheiton kultamitalin joukkueena- Lisäksi pärjäsimme saappaanheitossa, nännikuminheitossa, ym. muissa lajeissa hyvin.

Järjestelyt olivat hienosti onnistuneet ja luonto kauniin kevätkesän vihreää.

Vierailimme 28.4.22 Sarvijoen kylätoimikunnan opastuksella Kaitamäen lampolassa joka oli oikein myönteinen tutustumispaikka ,ostaakin sai erilaisia tuotteita.

Seuraavana olikin rukoushuone jossa sen historiaa saimme kuulla Ritva Närvän kertomana.

Veikkolassa odotti Tuulan keittämä lohisoppa ja vispipuuro josta nautittiin kovasti, Kiitos järjestäjille ja kaikille osallistujille.


Tänään 31.3.2022 Pidimme kevätkokouksemme

jossa kävimme läpi viimevuotta ja huomasimme että koronasta huolimatta olemme kuitenkin toimineet jotakuinkin ahkerasti.

Luontoretkiä teimme kaksi kertaa, ensin toukokuussa vierailimme Niinistössä jossa olivat myös Kurikan yhdistys mukana. Keittelimme kahvit ja makkarat kärisivät nuotiossa.

Paikkana Niininstönjärvi antoi mielenkiintoisen elämyksen lintuineen keväällä.

Syksyllä olimme Sälääsjärvellä, tutustuen siellä juuri valmistuneeseen upeaan esteettömään laituriin jonne pääsee kulkemaan ns. huonojalkaisetkin eli me. Sielläkin paistui makkarat hyvin ja myös maistuivat. Eli ei sen matkan tarvitse olla pitkä ..kun elämyksiä voi tehdä.

Meillä oli 11.4.2019 vieraita Teuvalta, Kurikasta ja Kauhajoelta. Ohjelmaa oli jokaiselta yhdistykseltä, kahvittelimme täytekakun ja suolaisen piirakan kera. Anna lauloi kauniisti Väinön säestäessä meille aluksi. Teuvalta oli runon lausujia, Kurikkalaiset esittivät hauskan sketsin , Airi luki pakinoita. Laulettiin yhdessä lauluja joita esitetään syksyllä Eläkeläiset ry:n juhlassa 9.9.2019 Vaasan kaupungintalolla.

Jurvan Säläsjärvellä 22.8.2019järjestämässämme Eloriehassa oli n. 160 kävijää eripuolilta ent. Vaasanlääniä . Tilaisuus onnistui tosi hyvin , selvisimme keittiössäkin erinomaisesti . Keitto riitti ja muutkin tarjoilut menivät melkeimpä nappiin.Kiitokset annamme kaikille työssä mukana olleille ketään unohtamatta. Kilpailut sujuivat rutiinilla ja arpavoittoja saimme runsaasti yhdistyksistä josta myös on kiitokset paikoillaan.Säläshalli oli oiva paikka järjestää rieha.


Osallistuimme 9.9.2019 Vaasassa järjestettyyn Eläkeläiset ry.:n 60-vuotis juhlaan jossa oli mukana Pohjanmaan ja Keski-Suomen alueet

.Vaasan kaupunki tarjosi kakku kahvit ja suolaisen pikkupalan.

Kaupungintalon juhlasali oli täpötäynnä osallistujia eli yli 300 henkilöä, ohjelma oli todella korkeatasoista ja monipuolista.

Avaus tervehdyksen hoiti hienosti aluejärjestöjen puheenjohtajat.

Juhlapuheen piti Merja Kyllönen, puhe oli hieno "ihmiseltä ihmiselle" ei ylhäältä tuleva .

Kaupungin tervehdyksen piti Marja Tolppanen .

Oli rivitanssia, vatsatanssia,haitarimusiikkia ,kuorolaulua, ryhmälaulua, tanhua, runoa yksitellen ja ryhmässä ym..ym..

Oli hienoa olla mukana upeassa juhlassa.

Olimme yhdessä Teuvalaisten, Kurikkalaiset ja Jurvalaiset linja-autolla mukavassa porukassa.

4.12. Olimme Helsingissä Eläkeläiset ry:n pääjuhlassa Anita Peltola, Väinö Aska ja Helena Santikko. Anita ja Helena juhlijoina ja Väinö osallistui säestäjien joukkoon koko päivän haitarin soittajana.Juhlat olivat todella arvokkaat ja ohjelma tasokasta.Tanssittiin hyvän musiikin tahdissa lopuksi.


Korona keskeytti toiminnan 13.3.2020 .